چه نوع از محصولات باید اجتناب شود برای جلوگیری از آسیب کلیه؟
نوشته شده توسط : rshaole

چه نوع از محصولات باید اجتناب شود برای جلوگیری از آسیب کلیهبیماران باید همیشه پیروی از یک رژیم، به دلیل تغذیه مناسب وضعیت کلیه ها تشدید و تسریع پیشرفت بیماری کلیوی. برنامه رژیم غذایی مناسب آنها نیاز دارند. خب، چه غذاهایی باید اجتناب شود برای جلوگیری از آسیب کلیوی؟ خوانده شده در.

محصولات باید اجتناب شود:

لازم است به شدت محدود کردن استفاده از سدیم، پتاسیم و فسفر است.

1، لازم است برای جلوگیری از غذاهای بالا در سدیم:

هنگامی که پخت و پز لازم نیست برای تکمیل وعده های غذایی را با نمک و اجتناب از غذاهای شور، مانند گوشت کنسرو شده، گوشت دودی، تنقلات شور مانند چیپس سیب زمینی، چوب شور و آجیل، کنسرو و یا مواد غذایی منجمد، سس ها و بیشتر.

2، لازم است برای جلوگیری از غذاهای غنی از پتاسیم:

غذاهای غنی از پتاسیم به ارمغان می آورد آسیب و صدمه به کلیه ها، از قبیل موز، آب پرتقال و خربزه، بسیاری از حبوبات، محصولات گوجه فرنگی، شیر و شکلات. پتاسیم بالا در خون باعث آریتمی و حتی ایست قلبی.

3 لازم است برای جلوگیری از غذاهای با پروتئین بالا:

پروتئین تولید بسیاری از metabolists در طول metabolists، که باعث افزایش بار بر روی کلیه ها و باعث افزایش کراتینین و اوره. کاهش در مصرف پروتئین اوره خون را پایین می آورد.

4، نظارت بر مصرف مایعات:

هنگامی که آسیب کلیوی مایع بیش از حد می تواند باعث تورم در پاها، دست ها، صورت، و ادم ریوی، تنگی نفس، و غیره مصرف

اگر شما سوال، ما یک پیام زیر ترک و ما بسیار خوشحالیم که به شما کمک کنند.





:: برچسب‌ها: قدرت ,
:: بازدید از این مطلب : 263
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 9 اسفند 1393 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: